Yoga en meditatie bij oorsuizen

Yoga 

 
Beschrijving

Word je gek van het gerinkel, gepiep en gebrom in je oren? Je kan er niet van slapen, het verstoort je concentratie overdag. Je hebt het gevoel geen rust meer te vinden. De dokter en de specialist vertelden je dat je er maar mee moet leren leven, dat er niets aan te doen is. Maar dat valt je zwaar. Je hoeft je er niet bij neer te leggen. Er zijn vele oorzaken van oorsuizen en gelukkig zijn er ook oplossingen. Er is geen garantie dat het helemaal zal verdwijnen, maar je kan de klachten aanzienlijk doen minderen. Ik leef zelf al 10 jaar met oorsuizen. Ik kreeg ook te horen dat er niets aan te doen valt.Ik doe al 20 jaar yoga... en ik ontdekte dat yoga de stilte terugbracht.

Ik leer je in deze workshop de juiste oefeningen die meteen resultaat opleveren. Je ontdekt wat je kan doen om dag na dag je levenskwaliteit te verhogen.

Deze workshop is ook goed voor je als regelmatig hoofdpijn, nek en schouderklachten hebt.

Inschrijven; studio.flow.in.yoga@gmail.com

Moment Ingeschreven Geannuleerd Afgerond
Wanneer

DeelnemersMax , reeds aangemeld
Locatie
Totaalprijs
BTW verrekenbaar
  Veilig aanmelden
Info en aanmelden Moment Ingeschreven Geannuleerd Afgerond
search heart star chevron-left chevron-right chevron-up chevron-down twitter facebook instagram bars close close2 pencil lock bubble bell filter youtube linkedin google