Kookworkshop

Gezond eten 

 
Beschrijving

Is je inspiratie op om een maaltijd op tafel te toveren? Heb je eens nood aan vernieuwende recepten die iedereen doen watertanden?

Schrijf je dan nu in voor de kookworkshop bij Greet! De workshop leert je hoe je eenvoudig en snel een gezonde maaltijd klaarmaakt met alledaagse ingrediënten. Je bereidt de maaltijden zelf en proeft ze nadien samen met de andere deelnemers. Ondertussen geeft Greet je tips en tricks om thuis healthy fastfood te bereiden met eenvoudige technieken. De workshop gaat door in de kookstudio bij Move For Health.

Op het menu: een eenvoudig voorgerecht dat je ook kan eten bij de BBQ of als lunch op het werk en een mediterraans hoofdgerecht dat ook vegetarisch bereid kan worden. We sluiten af met een heerlijk dessert op basis van banaan. Ideaal voor wie graag een lekkere snack neemt. Schrijf je tijdig in want de plaatsen zijn beperkt tot maximaal 5 personen.

Tijdens de zomermaanden kan je kiezen uit volgende workshops:

Vernieuwende ontbijtjes: een brunch waarbij je verschillende ontbijten maakt die je de hele dag energie geven.

Side dishes voor bij de BBQ: de lekkerste slaatjes voor bij de BBQ, die je ook kan gebruiken om ’s middags op het werk op te eten.

Gezellig tafelen: een driegangenmenu dat je eenvoudig op tafel tovert met alledaagse ingrediënten.

Ben je met een gezelschap van minimum 3, maximum 5 personen, dan mag je zelf kiezen welke workshop je wilt volgen. Er wordt tijdens de workshops ook rekening gehouden met individuele wensen. Als je iets niet lust dan hoef je het niet op te eten. Voor personen die allergisch zijn aan iets of liever geen vlees eten, wordt een alternatief voorzien zodat zij ook gezellig kunnen meedoen. Schrijf je tijdig in want de plaatsen zijn beperkt!

Moment Ingeschreven Geannuleerd Afgerond
Wanneer

DeelnemersMax , reeds aangemeld
Locatie
Totaalprijs
BTW verrekenbaar
  Veilig aanmelden
Info en aanmelden Moment Ingeschreven Geannuleerd Afgerond
search heart star chevron-left chevron-right chevron-up chevron-down twitter facebook instagram bars close close2 pencil lock bubble bell filter youtube linkedin google