Meditatiesessie

Meditatie 

 
Beschrijving

Ervaar elke maand op maandagavond een fijne begeleide meditatie in de studio van Move For Health.

Tijdens dit uur krijg je technieken aangereikt om op een ontspannen manier de stilte op te zoeken, waardoor er ruimte is om een connectie te maken met jezelf. Door te luisteren, te voelen, te ervaren en te observeren zonder verwachtingen van wat er zou ‘moeten’ gebeuren, kunnen we dingen over onszelf leren en ontdekken. Dingen die we vaak niet horen of voelen omdat we te druk zijn met de waan van de dag.

Zo wordt er bijvoorbeeld ruimte gecreëerd om emoties te voelen en toe te staan en deze te observeren. Dit zonder er afstand van te willen doen of jezelf hiervoor te veroordelen. Er wordt ruimte gecreëerd om te voelen wat er gebeurt in je lichaam, maar ook in je geest en gedachten.

Er bestaat de misvatting dat je bij een meditatie niet mag denken, maar juist door geforceerd te proberen om gedachten te ontwijken zijn we gefocust op onze gedachten en veroordelen we onszelf als dit niet direct lukt.

In dit uur leer je om je focus te verleggen van je hoofd naar bijvoorbeeld je lichaam en ademhaling. Vervolgens kunnen de binnenkomende en vertrekkende gedachten zonder oordeel geobserveerd worden.

Na een meditatie heb je een gevoel van ultieme rust, vrede en sereniteit en voel je een hereniging met jezelf, je lichaam, geest en zijn. Er is ruimte voor max. 10 deelnemers, dus meld je snel aan!

  • Thema's: Meditatie
  • Therapievormen: Mindfulness
  • Doelgroepen: Jong volwassen, Puber, Ouders, Volwassenen, Ouderen, Fysieke beperking, Zwangeren
  • Consult types: Groep
Moment Ingeschreven Geannuleerd Afgerond
Wanneer

DeelnemersMax , reeds aangemeld
Locatie
Totaalprijs
BTW verrekenbaar
  Veilig aanmelden
Info en aanmelden Moment Ingeschreven Geannuleerd Afgerond
search heart star chevron-left chevron-right chevron-up chevron-down twitter facebook instagram bars close close2 pencil lock bubble bell filter youtube linkedin google